Hvem er vi?

Vi er en gruppe af frivillige som ønsker at medvirke til, at nye iværksættere i region Midtjylland får den bedste start med deres nyoprettede virksomheder.

Netværk er vigtigt i alle brancher, derfor invitere vi samtlige virksomheder med ny oprettede cvr-numre til netværksmøder en gang om måneden, så de hurtigt kan få skabt kontakter og få hjælp af erfarne iværksættere og erhvervsfolk.

Vi er uafhængige af andre og modtager ikke støtte fra nogen organisationer eller virksomheder.

Netværksmøder

Den sidste torsdag i hver måned afholdes der Netværksmøde, hos Modified Solutions ApS i Viborg. Modified Solutions ApS har ingen bagtanke med at ligge lokaler til disse møder, blot en passion for at hjælpe andre. Stifter og indehaver Tom Frank Kristensen kender selv til de problematikker der følger med opstart af egen virksomhed.

Til møderne er der typisk 15-25 deltager pr. gang – både nye og gamle deltagere der søger inspiration, råd og vejledning fra de erfarne erhvervsfolk der ønsker at deltage på møderne.

Der er fx en revisor til stede ved disse netværksmøder, der gratis hjælper og rådgiver iværksætterne. Endvidere deltager der eksperter i webudvikling, marketing og meget mere.

Alt dette er gratis for deltagerne – det vil samtidig sige at rådgivningen også skal være et gratis tilbud fra de erhvervsdrivende.

Vil du deltage?

Ønsker du, at deltage eller måske endda dele ud af dine erfaringer og ekspertise inden for et bestemt område fx online marketing, kommunikation eller måske erhvervsret – tager vi gladelig imod din hjælp!

Det eneste det kræver at du kan afsætte to timer af din tid til dette arrangement.

Selve arrangementet forløber således, at der efter velkomsten afholdes et 45-60 minutters oplæg om et relevant tema/emne. Herefter er der mulighed for yderligere vejledning, spørgsmål og selvfølgelig også en masse socialt samvær over en kop kaffe eller en sodavand.

Har du spørgsmål og/eller lyst til at tilmelde dig kommende arrangementer er du velkommen til at kontakte os via  Iværksætter Netværk MidtVest.