Freelance udvikling af avancerede web app i Danmark

Webapps, hybrid apps, HTML5 apps… Kært barn har mange navne. Hos Modified Solutions har vi udviklet flere forskellige type apps, til browsere på f.eks. Android og Apple enheder. Det kan være svært at overskue de mange forskellige fagtermer der findes for apps, og det er oftest meget dyrt at få udviklet en app i Danmark, men dette forsøger vi at lave om på.

Kortfortalt er webapps apps der er 100% netbaseret, det vil sige at webappen er tilgængelig via browser og ikke nødvendigvis via fx App Store. Med den webapp får du mulighed for, at vise din hjemmeside eller webshop på flere forskellige enheder, fx smartphone og tablet.

En hybrid app er en blanding af en webapp og de velkendte native apps, som findes på AppStore og Google Play. Denne type app gør det muligt, at tilføje mere indhold til webappen og da hybridappen er opbygget i et CMS er det nemt for dig som udgiver, at administrer appen uden at skulle bruge penge på udviklingstid.

En fordel ved, at vælge en webapp er at den virker på samtlige platforme, hvor en native app eller hybrid app er specifik udviklet til enten android eller iOs.

Hvis du ønsker at vide mere om hvilken type app der er den rigtige for dig, kan du læse mere om de forskellige muligheder her.

Vores dygtige programmører har den relevante uddannelse og erfaring, der gør dem egnede til at arbejde med både webapps og hybrid apps.

Vi benytter os af gennemsigtige priser, derfor ved du at du ikke kommer til at betale overpriser hos os. Vi benytter os af et freelance prissystem, så du kun betaler for de timer vi rent faktisk arbejder på dit projekt – og vi fakturer dig kun pr. påbegyndt halve time.

Se mere om hvilke apps vi har udviklet her.

Special udvikling af avancerede apps til lave priser

Som nævnt i tidligere afsnit har vi erfaring både med webapps og mere avancerede apps. Fordelen ved at vælge os til at udvikle din app-ide er, at vi ikke tager beslutningerne for dig, men sammen med dig og dermed får det bedste resultat.

Det kan ikke benægtes at smartphones og tablets er vigtigt for en hver virksomheds markedsføring men det kan være svært at komme fra ide fasen og i gang med selve udviklingen af appens funktioner og muligheder. Vi står klar til at hjælpe dig. Vi har selv hos Modified Solutions udgivet flere apps, bl.a. Mit Fund (GPS), Radio Online, Retro Radio samt Radio Viborg´s app.

At vælge en hybridapp frem for en webapp giver din virksomhed flere muligheder, samt flere funktioner i din app. Det er vigtigt, at din virksomhed er synlig på så mange platforme som muligt, derfor er hybrid appen et godt valg til udvikling af din ide.

Vi hjælper din med at vælge netop den type app der passer til dit behov. En kombination af målgruppe og behov for datamængde er afgørende for hvilken type app du bør vælge.

Hvis du spørger os om hvad det koster at udvikle en app, kan vi ikke svare dig. Der er mange forskellige faktorer der kan påvirker prisen på en app – vi kan ikke konkurrere med billig Indisk arbejdskraft, da alt udvikling foregår af vores egne programmører, men vi kan konkurrere på kvalitet og sikkerheden i kode, da koden er din ejendom når vi udvikler den – hvis du får det udviklet i udlandet, er du aldrig helt sikker på hvem ellers der måske har adgangen til softwaren i appen.

Kontakt os i dag for at få en snak om dine mulighed.