Professionelle webudviklere til Opensource systemer

Med Open source CMS systemer kan du styre din hjemmesides indhold i form af tekster, billeder og andet data – uden det kræver den store tekniske viden. Fordelen ved CMS er at man har adskilt indhold og design. Det vil sige, at du uden videre kan ændre og redigere dit indhold, for eksempel søgemaskineoptimere dine tekster på hjemmesiden – uden at dette påvirker designet eller fremtoningen af din hjemmeside.

Omvendt, kan du også uden problem ændre i design og funktionalitet uden at du skal bekymre dig for dit indhold.

Vores webudviklere er erfarne inden for Open Source CMS-systemer, både til brugen af de eksisterende men vi udvikler også selv CMS når du har brug for dit eget.

Dermed sikre vi alle vores kunder, at de selv kan administrere de hjemmesider, webshops mv. som vi i samarbejde udvikler efter kundens specifikke behov.

Som tidligere nævnt har vi erfaring med at opsætte hjemmesider i WordPress. WordPress er et ganske godt CMS system, når det kommer til mindre komplekse websites – dog er der brug for mere, hvis din hjemmeside skal have mere komplicerede løsninger.

Få udviklet dit eget CMS system

Erfaringer fortæller os, at der kan være mange fordele ved at få udviklet dit egen CMS system. Som din virksomhed vokser, stiger behovet for at dine digitale platforme er 100% opdaterede hele tiden – og hvem er bedre til det end dig selv? Du ved bedst, hvad det er du vil – så derfor udvikler vi i samarbejde med dig dit helt unikke CMS system, som du selv kan administrere. Derudover er et eget udviklet CMS system oftest væsentlig sværere at hacke – og sikkerheden er derfor bedre med sit eget CMS system.

I dag er det meget udbredt at benytte sig af web-content management-systemer. WCM og CMS er to sider af samme sag – dette betyder blot, at du kan få CMS systemer både til brug i webbrowser og til installering på PC.

Det der kan være en ulempe ved de allerede eksisterende CMS systemer, som for eksempel WordPress, er at der er meget fokus på ”frontend” delen, altså selve websites fremtoning – og mindre fokus på ”backend”, som er dér alt det administrative arbejde lægger.

Et velfungerende CMS system er nøglen til et mere effektiviseret flow i din virksomhed, da det medvirker til at de daglige opgaver bliver hurtigere at få gennemført. Med et veludviklet CMS system til netop din virksomheds behov, kan vi samle de eksisterende interne systemer som for eksempel ERP, CRM og jeres økonomi system.

Udviklingen af jeres CMS system stopper bestemt ikke, den dag vi aflevere det færdige system. Der er løbende udvikling, opdatering af sikkerhed, backup og meget mere med i ”pakken”. Kontakt en af vores dygtige udviklere allerede i dag, og lad os sammen lægge en plan for, hvordan vi optimere jeres systemer.