Freelance udvikling af avancerede Webløsninger 

I både vores virksomhed og i din, er den eksterne og interne del af værdikæden vigtig når vi snakker om optimering af virksomheden.

I dag bruges internettet til næsten alt kommunikation, både internt og eksternt – og netop* kan være en gevinst for de fleste virksomheder og her kan optimering af dine webløsninger lette arbejdsgagen i din virksomheds supply chain.

Hvornår har du sidst fået tjekket dit lager?

Hvordan bestiller du dine vare hjem?

Har du store udgifter til lagerudgifter?

Disse er bare nogle af spørgsmålene, du bør stille dig selv. Vi har optimeret arbejdsgangene for flere virksomheder, og fået lettet arbejds byrden for flere medarbejdere i de forskellige virksomheder, da systemerne varetager mange af opgaverne men også fordi vi har udviklet websystemer og webløsninger, der mindsker nogle af trinene i virksomhedens supply chain.

Internettet er i dag meget mere end en informations platform, det er en markedsplads. Danskerne handler for godt 60 mia. kr. om året via internettet – hvorfor gå glip af en bid af den store kage? Lad os hjælpe dig med at udvikle og/eller optimere dine ehandelsløsninger til en rimelig pris.

Vi kan løse selv de største og mest avancerede webløsninger, men ingen opgave er for lille. For at se hvad vi kan gøre for din virksomhed kan du kaste et blik på vores referencer og derefter kontakte os til en uforpligtende snak om hvordan vi hjælper din virksomhed til at opnå mere succes.

Freelance web konsulent med fokus på kvalitet

Kvaliteten er i fokus. Vores medarbejdere sætter en ære i, at levere et fejlfrit produkt til kunden, hvor kvaliteten og sikkerheden er i top.

Vores webudviklere har forskellige baggrunde og uddannelser der gør dem i stand til, at påtage sig alle typer opgaver og yde support inden for de forskellige genre at branchen.

Du kan læse mere om vores medarbejdere her.

Vi benytter os af professionelle danske webudviklere, dette er med til at sikre kvaliteten, og du har nemt ved at komme i kontakt med netop den webudvikler der er tilknyttet dit projekt. Du behøver ikke ansætte en person til at varetage vedligeholdelse af din hjemmeside, webshop eller andet – du får igennem os din helt egen webprogrammør til fast lav timepris for både kortere og længere perioder.

Når du mangler en it-programmør er vi kun et opkald væk.

At benytte en freelance web konsulent er til fordel for dig og din virksomhed, da du kun betaler for den tid programmøren arbejder på din hjemmeside, app eller webshop. Du slipper for mange af udgifterne der er forbundet med at ansætte en medarbejder på et projekt – dem afholder vi!

Ring til os, og få en uforpligtende snak i dag!