Køb en professionel avanceret hjemmeside

Hvis du googler ”Lav en hjemmeside” kommer der straks en masse links til hvordan du selv kan opbygge en hjemmeside. Der findes i dag mange såkaldte ”click-and-drop” hjemmesider eksempelvis WordPress, der nemt og hurtigt kan laves af folk med selv den mindste tekniske kunnen.

Nogle webbureauer reklamere med ”Billige hjemmesider”, og ja, de er billige dog skal man huske at man får hvad man betaler for. En pæn landingpage (forside) kan alle lave, husk dog at det vigtige er brugervenligheden, funktionerne og mest af alt; er det det ønskede budskab du sender dine kunder.

Ønsker du derimod en professionel hjemmeside, med avancerede funktioner, skal du havde fat i en programmør der kan kode.

Vores programmører har hver især deres spidskompetencer inden for forskellige programmeringssprog som for eksempel HTML5, PHP, Javascript, jQuery og MySQL.

Vi opbygger hjemmesiden fra bunden, ud fra dine krav og specifikationer – vi pynter ikke blot på et forud lavet design. Dette gør selvfølgelig at det tage længere tid, og tid er penge, men du får også et resultat du kan være sikker på et unikt og special udviklet til at dække din virksomheds behov.

Du kan se nogle af vores tidligere projekter her, samt læse vores kunders anbefalinger.

En webside er ikke altid – “bare lige sådan”…

Som tidligere nævnt findes der to måder at lave en hjemmeside på – den simple og den avanceret. Vi tilbyder begge løsninger, dog ved vi af erfaring at det bedste resultat kommer af at være omhyggelig og professionel i sit arbejde – derfor foretrækker vi at programmere vores avancerede hjemmesider.

Dermed ikke sagt, at vi ikke tager hånd om opgaver i bl.a. CMS systemer som for eksempel WordPress, denne side er eksempelvis i WordPress – hvilket virker godt til informations sider som denne.

Det at lave en hjemmeside er langt fra blot et fancy design. Funktionaliteten og brugervenligheden er en væsentlig faktor der er med til at gøre din hjemmeside god. Det kan sammenlignes med at sende din bil til mekaniker – du ønsker ikke blot at mekanikeren polere din bil, men at han faktisk tjekker bilens reservedele og dermed dens køreevne.

Sammen med opbygningen af din hjemmeside sikre vi dig samtidig at din hjemmeside efter lancering fungere optimalt. Vi hjælper dig med at vælge det rette webhotel til at hoste din hjemmeside, så data ikke går tabt og dine kunder ikke må gå forgæves på grund af langsomme servere eller andet.

Noget der er med til at kategorisere en god hjemmeside, er hvordan den rangere på googles søgemaskine. Der findes flere redskaber til at få netop din hjemmeside øverst på listen, men dette kræver en gennemgang af al indhold på din hjemmeside, vurdering af tekster, billeder og lignende. Har du tid til det? Det har vi. Du kan læse mere om hvordan din hjemmeside når til tops på Googles rangeringsliste her.

For at opsummere; vi tilbyder den fulde pakke! Vi opbygger og programmere din hjemmeside fra bunden med dine krav og specifikationer i fokus.

Vi sørger for webhotel og optimering af SEO hele vejen igennem opbygningen af hjemmesiden.

Vi står klar til at rådgive dig og yde support HVER dag – og vi fakturer KUN pr. påbegyndte halve time!

Vi hjælper med at finde det helt rigtige webhotel til dine behov

For at din virksomheds hjemmeside er optimal og klar til at rumme trafikken, er det vigtigt at du har det helt rigtige webhotel. Udbyderne af webhoteller er mange, og det kan være en jungle at finde rundt i hvis man ikke er skarp inden for webhostning. Hos Modified Solutions bistår vi dig i dit valg af netop det webhotel der matcher dine behov.

Webhotellet er der hvor dit indhold på hjemmesiden lagres, så det er tilgængeligt for de besøgende. Med et webhotel medfølger der også webmail.

For at undgå at miste potentielle kunder, er det vigtigt at der er fokus på ”oppe tiden”. At webhotellet fx har en oppe tid på 99 % vil sige, at 2 af dine mulige kunder må gå forgæves, da de ikke kan se indholdet på din hjemmeside. I forhold til SEO er det væsentligt, at din hjemmesides oppetid er så høj som muligt, da dette også påvirker Googles rangering af hjemmesider efter hvor hurtigt de loades. Læs mere om SEO her.

Når man skal vurdere hvad der er et godt webhotel skal der bl.a. tages høje for backup, gode support muligheder og muligheder for at opgradere eller nedgradere, alt efter hvordan dine behov ændre sig. Alt dette er noget vi har arbejdet med i mange år, og ved der for præcis visse faldgruber der kan være.

Vi sørger for, at din hjemmeside 24/7 er klar til at modtage dine potentielle kunder og vi tilbyder konsulenttimer, så dette ikke bliver en stor udgift for dig. Se vores freelance priser her.