Modified Solutions ApS blev stiftet i slutningen af 2012, virksomheden var først en enkeltmandsvirksomhed startet af Tom Frank Christensen. Firmaet, der dengang hed Modified Site Solutions, var i kraftig fremgang – var parate til, at ansætte folk og blandt andet derfor stiftede vi Modified Solutions ApS.

Modified Solutions ApS er drevet af visionen om, at alle skal have råd til vækst! Nøgleordene bag vores egen vækst er engagement, solidt håndværk, stolthed over vores profession og lysten til at udvikle.

Hos Modified Solutions sælger vi ikke nemme pakke løsninger – vi sælger unikke programmerede løsninger, hvor kundens behov tilfredsstilles, dog ikke for en hver pris.

Selvom vi ikke sælger nemme løsninger – er vi stadig nogle af Danmarks billigste!

Vores produkter og ydelser er programmeret fra bunden, special designet samt udviklet målrettet til dig som kunde. Vi benytter os ikke af standard skabeloner – vi skaber derimod fleksible software løsninger basseret på åbne teknologier – også kaldet OpenSource hvilket vil sige at det er udviklet og sikkerhedskontrolleret af hundredevis af programmører.

Vores medarbejdere tilstræber sig på, at være blandt de dygtigst inden for deres speciale. Vores programmører har i gennemsnit 15 års erfaring – disse erfaringer deler vi gerne med dig.

Modified Solutions har på 3 år ekspanderet fra at være en enkeltmandsvirksomhed til at have seks fuldtidsansatte, en deltidsansat samt flere praktikanter. Planerne for fremtiden er, at fortsætte med at levere kvalitet til kunderne, vækste endnu mere og blive førende inden for vores felt.  Læs mere om vores team her.

Vi tror på succes for vores eget firma – dog får vi ikke succes uden at DU også får succes.

Hos Modified Solutions ApS bestræber vi os på, at betale tilbage til det samfund der har hjulpet os med at komme til hvor vi er i dag. Der bliver tænkt både på vores lokalområde – hvor vi i samarbejde med kommuner og jobcentre hjælper folk ud på arbejdsmarkedet igen – vi er dog også bevidste på et større plan og kan med stolthed sige, at vi er en CO2 neutral virksomhed.

Endvidere prioriterer vi vores sociale ansvar over for vores lokalsamfund, og i tæt samarbejde med erhvervsskoler modtager vi mange praktikanter – flere af vores ansatte har startet deres karriere som praktikant hos Modified Solutions. Se VIDEO

Det er også vigtigt for os, at dele vores overskud med grupper af mennesker i nød, der har brug for økonomisk håndsrækning eller anden støtte. I 2015 donerede vi ca. 5000 til børns vilkår, 12.345,- til syriske flygtninge (link), samt sponsorerede en hjemmeside til Kofoeds Kælder – en organisation der har til formål er at hjælpe unge hjemløse.

Vi fik kontakten med Kofoeds Kælder i februar 2015, hvor vi tilfældigvis var i København i forbindelse med et møde hos Google, hvor vi havde medbragt nogle fleecetrøjer vi tilfældigvis havde købt på en auktion, og da det var råkoldt udenfor besluttede vi os for, at donere disse trøjer til unge hjemmeløse, der havde svært ved at holde varmen.

Vi ser ikke kun det som en mulighed, men derimod som en selvfølge, at give en hjælpende håndsrækning til mennesker i nød.

Niels Fyhring

WEBUDVIKLER

Niels er firmaets yngste fyr, på bare 21 år. Han er født og opvokset i Thy, hvor han tilbragte sine tidlige år, indtil han tog til Viborg for at uddanne sig. Niels afsluttede sin uddannelse med et snit på 11,5 og blev herefter øjeblikkelig ansat hos Modified Solutions ApS! 

Læs mere om Niels her

Robert Glyn Williams

WEB & APP UDVIKLER / TEAMLEADER

Glyn er 25 år, han kommer fra Skive men er i dag bosat i Viborg med hans kæreste. Glyn er altid i godt humør og er venlig. Som navnet røber har Glyn udenlandske aner – halvt dansk, halvt walisisk.

 

Læs mere om Glyn her

Sureewan Chongkonklang (Wan)

WEB & APP UDVIKLER

Sureewan Chongkonklang, bedre kendt som Wan, er 33 år gammel og har været ansat siden 1. august 2013. Wan kommer oprindeligt fra Thailand, men flyttede I 2008 til Danmark. Wan er gift med Flemming, og sammen har de Melissa der blev født i 2015.

Læs mere om Wan her

Danny Nguyen

WEBUDVIKLER

Danny er 22 år, i 2015 blev han uddannet som webintegrator. I forbindelse med hans uddannelse var han i praktik hos “Modified Solutions ApS” og ansat straks her efter. Danny er firmaets skrappeste på tastaturet, han har tastetur-rekorden på 163 ord pr. minut.

Læs mere om Danny her

Mathias Harpsø Christensen

PRAKTIKANT

Mathias, 23 år, er Skibonit og tager dagligt turen til Viborg hvor han har været i job-prøvning hos Modified Solutions siden 28. november 2015. Mathias tager fat om alle typer opgaver og har samtidig en rigtig fed humor, vi alle nyder godt af.

Læs  mere om Mathias her

Tom Frank Christensen

EJER OG PLANLÆGGER

Modified Site Solutions blev stiftet af Tom Frank Christensen i februar 2011, som blev til Modified Solutions ApS i december 2012, og han har sammen med medarbejderstaben gjort Modified Solutions til den succes som den er i dag.

Læs mere Tom her

Du er altid velkommen til at kontakte os!

2 + 3 =