Vi er super erfarne freelance programmører

Vores team består af seks yderst kompetente programmører med forskellige baggrunde og uddannelser.

Vi har medarbejdere der har specialiseret sig i alt fra SEO til .Net-løsninger, udvikling og design af databaser, for nemt og optimeret data håndtering, skræddersyede webløsninger samt meget mere.

Selvom det lyder som en kliché, så kan vi faktisk nærmest alt. Skulle der være noget vi ikke kan, så gør vi alt for at tilegne os viden der gør, at vi kan løse opgaven på bedst mulig vis.

Hvis du ser på blæksprutten i vores logo, beskriver denne vores opfattelse af os selv. Vi er hårdarbejdende og fleksible blæksprutter der kan have mange bolde i luften på én gang og ikke desto mindst, så har en blæksprutte 3 hjerter og 9 hjerner – hvilket meget godt beskriver vores firmakultur. Vi går helhjertet ind i de projekter vores kunder efterspørger og når vi sammenlægger vores viden og erfaring har vi tilsammen mere end 65 års erfaring med programmering.

For at få mere information om vores sublime hold af medarbejdere, kan du følge dette link.

Billige danske app programmører vokser ikke på træerne

At få udviklet en app i Danmark er en dyr affære. En del webbureauer benytter derfor billigere udenlandske programmører til at udfører arbejdet – og høster selv frugterne.

Dog går man i nogle tilfælde på kompromis med kvaliteten af det udførte produkt, samt at udviklingsprisen hurtigt kan blive den samme som hvis en dansk programmør var sat på opgaven på grund af kommunikations problemer og des lignende.

Der findes ikke mange danske programmører der kan tilbyde app udvikling i samme prisleje som vi kan. De fleste tilbyder én fast pris, og levere et standardiseret produkt, hvor du bagefter skal betale for videre udviklingen. Dette kan blive en dyr affære.

Hvorfor ikke vælge den sikre løsning fra start af? Og dermed sparer dig selv og dit firma for en masse tid og penge.

Hvis du mangler en webprogrammør billigt for en længere periode

Hvad enden det er et par timer eller et par ugers arbejde, får du en billig webprogrammør tilknyttet din opgave. Vi arbejder ud fra freelancepriser, så ingen faste pakkeløsninger og ugennemsigtige fakturaer. Vores time pris er en samme, ligegyldig hvilken opgave der skal løses – men jo flere timer vi bruger, jo mere får du i rabat!

Faktisk helt op til 27% rabat i timen!

Som nogle af de eneste i branchen vælger vi at være åbne om vores priser – du kan se dem på her – da vi mener, at et samarbejde i første omgang handler om tillid. Vi ved godt, at det kan være dyrt at få special programmeret webløsninger til virksomheden, derfor er det afgørende for dit valg af udbyder, at du føler dig tryg ved det firma du vælger til at lave dine webløsninger.

Et Ikea møbel kan være kønt at kigge på og samtidig funktionelt, dog ved vi alle at der aldrig har været en snedker i nærheden af det møbel. Så selvom det er funktionelt og pænt, er det slet ikke special tilpasset til brugerens behov – og sandsynligvis væsentlig kortere levetid end et special designet møbel.

Vi forsøger ikke at skjule noget, vi spiller altid med åbne kort – og dette er medvirkende til vores succes.

De lave priser kan vi tilbyde da vi er bevidste om vores egne udgifter og selvfølgelig er vores effektivitet og kompetencer medvirkende til, at vi kan levere solide løsninger der skaber tilfredshed hos vores kunder, så de bliver ved med at vende tilbage.

Højt specialisede og med styr på IT Sikkerhed

Vi vil med sikkerhed påstå, at du har lås på dine døre og vinduer samt tilslutter alarmen hver dag når du forlader arbejdspladsen.

Men har du også lås og alarm på dine digitale forretningsgrene?

Stigningen af cyberangreb stiger med alarmerende hast, og bare inden for senere år viser analyser, at hver tiende danske virksomhed, har været ansat for cyberangreb, IT sikkerhed er derfor vigtig som aldrig før.

 

Vi kan hjælpe dig med at opdatere dit software med nyere og mere sikre løsninger samt sørge for at dit data bliver sikkerhedskopieret og gemt på sikker vis.

 

Har du været udsat for svindel med dit nethandel?

Det er efterhånden jævnligt at vi i medier hører, at forbrugerne bliver snydt når de handler over nettet – men også de forretningsdrivende bliver snydt!

Med stjålne visa-kort og lignende bestiller svindlerne varer måske fra din webshop, måske netop i dette øjeblik, men du modtager aldrig betalingen.

 

IT Sikkerhed er endnu et af de mange emner vi har på vores liste over services vi tilbyder vores kunder.

Vi har erfaring inden for flere typer net-betaling, og kan intrigere din hjemmeside og webshop med forskellige pengeinstitutter.