Web udvikler med specialer inden for mange felter

Som udenforstående kan det være svært at gennemskue hvad det præcist er vi tilbyder.

Dette kan nogle gange også være svært for os selv at forklare. Derfor har vi valgt at få vores medarbejdere til at forklare dette med deres egne ord, så de mener det kan forstås af alle.

  • ”Vi udvikler sikre webløsninger til mellemstore virksomheder, der ønsker vækst – og ikke mindst hjælper vi virksomhederne med at optimere arbejdsgangen hele vejen igennem virksomheden. ”
  • ”Vi laver ALLE slags hjemmesider alt efter kundens behov og opgavens omfang/størrelse”
  • ”Vi er hos Modified Solutions gode til at yde professionel rådgivning og vi sørger for at brugervenligheden er i top”
  • ”Vi forstår at håndtere store mængder data (Big data) og er yderst kompetente inden for integration af 3. parts systemer som for eksempel DIBS, ePay, SAP m.v.”

Ønsker du yderliggere information kan du læse mere om de forskellige fagområder her.

Når du mangler en it programmør er vi kun et opkald væk

 

Modsat flere andre webbureauer benytter vi os ikke af billig udenlandsk arbejdskraft. Der finder mange it programmører i udlandet, bl.a. i Asien – og for at kunne være ekstra konkurrencedygtige på prisen, er dette en mulighed nogle firmaer i branchen benytter sig af.

Ved os får du dog en dansk programmør, som du også har det direkte telefonnummer til, hvis der skulle opstå problemer står vi klar med support og mulighed for at løse problemet med det samme. Du og vi skal ikke først kontakte en anden udenlandsk afdeling, og tage hensyn til tidsforskelle og så videre.

Freelance udvikling af avancerede Webløsninger 

I både vores virksomhed og i din, er den eksterne og interne del af værdikæden vigtig når vi snakker om optimering af virksomheden.

I dag bruges internettet til næsten alt kommunikation, både internt og eksternt – og netop dette kan være en gevinst for de fleste virksomheder og her kan optimering af dine webløsninger lette arbejdsgangen i din virksomheds supply chain.

Hvornår har du sidst fået tjekket dit lager?

Hvordan bestiller du dine vare hjem?

Har du store udgifter til lagerudgifter?

Disse er bare nogle af spørgsmålene, du bør stille dig selv. Vi har optimeret arbejdsgangene for flere virksomheder, og fået lettet arbejdsbyrden for flere medarbejdere i de forskellige virksomheder, da systemerne varetager mange af opgaverne men også fordi vi har udviklet websystemer og webløsninger, der mindsker nogle af trinene i virksomhedens supply chain.

Internettet er i dag meget mere end en informations platform, det er en markedsplads. Danskerne handler for godt 60 mia. Kr. om året via internettet – hvorfor gå glip af en bid af den store kage? Lad os hjælpe dig med at udvikle og/eller optimere dine ehandelsløsninger til en rimelig pris.

Vi kan løse selv de største og mest avancerede webløsninger, men ingen opgave er for lille. For at se hvad vi kan gøre for din virksomhed kan du kaste et blik på vores referencer og derefter kontakte os til en uforpligtende snak om hvordan vi hjælper din virksomhed til at opnå mere succes.