Vi er både programmører og systemudvikler på een gang

Det at vi in-house har både systemudviklere og programmører gør, at vi har en utrolig bred viden inden for alle genre af webudvikling.

Selvom vores team af medarbejders gennemsnits alder er godt 30 år, har vi solide uddannelser og vigtigst; en masser erfaringer der gør os til nogle af landets bedste.

Vi følger udviklingen og de trends der rør sig inden for webløsninger, og vi er ikke bange for nye opgaver.

Vi er samtidig heller ikke bange for, at fortælle kunden hvis dennes ideer ikke er mulige indenfor rimelig tid. Vi sætter en ære i vores arbejde, og vores faglig stolthed vejer mere end resultatet på bundlinjen.

Medarbejderene har en stor drivkraft der gør, at de vil ligge forrest i feltet inden for programmering og systemudvikling – og de stopper ikke før opgaven er løst.

På kontoret er vi gode til at sparre med hinanden, dette gør at vores viden deles og ideer udvikles i åbent forum og dermed kommer der input fra alle sider og vinker. Dette medvirker til, at vi finder de bedste løsninger til dig som kunde – og at hvis der skulle opstå problemer er vi hurtige til at løse dem! Du får din egen programmør tilknyttet din virksomhed, men efterlades aldrig med håret i postkassen selvom din programmør måtte være ude af huset. Hele vores hold af medarbejdere står klar til at tage over, og bl.a. derfor kan vi prale af, at vi kun har tilfredse kunder.

Du kan se hvad vores kunder syntes om os på trustpilot.

Ønsker du, at få udviklet en hjemmeside helt fra bunden eller at få optimeret din eksisterende hjemmeside, så tag et kig her!